Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Riool ontstoppen

Riool ontstoppen Utrecht

Wij verhelpen jouw riool verstopping

UTRECHT

Riool ontstoppen Utrecht?

Riool ontstoppen Utrecht? Je kunt het natuurlijk het beste zelf doen. Je kunt dan namelijk snel weer gebruik maken van je sanitair. Tevens vermijd je hiermee de ontwikkeling van stank in huis. De grote vraag is nu natuurlijk: hoe kan ik mijn riool zelf ontstoppen? En hoe vind ik de verstopping eigenlijk?

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Bel ons vrijblijvend op 030 207 30 96 en dan gaan wij kijken hoe we jou kunnen helpen. Ontstoppen Utrecht staan voor je klaar!

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Riool

Locatie van de riool verstopping achterhalen 

Allereerst is het belangrijk om de locatie van de verstopping te achterhalen. Zonder deze informatie kan je je riool niet zelf ontstoppen. Om jouw verstopte riool te kunnen ontstoppen is het belangrijk om eerst de locatie van de verstopping te vinden.

Gaat het water in de gootsteen borrelen wanneer je de wc doorspoelt? Loopt het water in de wc niet goed weg? Of komt er een borrelend geluid uit de leidingen? Dit zijn allemaal voorbeelden van een verstopping in de riolering. Als dit het geval is, is het beter om een ervaren ontstoppingsbedrijf in te schakelen zoals Riool Ontstoppen Utrecht.

Het is ook mogelijk dat de verstopping niet in de riolering zit, maar in een specifieke afvoer. Blijft er bijvoorbeeld water in de douchebak staan? Of loopt het water in de wasbak niet meer goed weg? Beide gevallen zijn toe te schrijven aan een verstopping in een specifieke afvoer. De oorzaak hiervan is meestal een ophoping van haren en zeepresten. Deze ophoping vindt vaak plaats achter de sifon, en dit zorgt dan voor een verstopping in het riool.

Om erachter te komen wat de bron van de verstopping is, kun je de verschillende rioolaansluitingen het beste allemaal een keer doorspoelen. Giet in elke aansluiting een emmer water weg. Ontstaat er een waterkolk? Dan is de afvoeraansluiting niet verstopt. Loopt het water niet goed weg? Dan is de kans groot dat de afvoer verstopt is. Hoe kan je deze verstopping het beste verhelpen?

Last van een verstopping in Utrecht? Bel met 030 207 30 96 om de klus te bespreken met iemand van Riool ontstoppen Utrecht.

Ontstoppen Utrecht logo
Loodgieter ontstoppen Utrecht afvoer

Hogedruk

Het riool ontstoppen met een hogedrukreiniger

Het gebruik van een hogedrukreiniger is goed hulpmiddel bij het ontstoppen van je riool. Het is hierbij cruciaal dat je zorgvuldig te werk gaat. Je wilt natuurlijk niet dat je badkamer of keuken overstroomt met water.

Eerst plaats je het uiteinde van de hogedrukreiniger zo diep mogelijk in de afvoer. Spuit de afvoer op vervolgens zo’n 3 á 4 minuten goed door.

Het ontstoppen met een hogedrukreiniger brengt risico’s met zich mee. Dit komt omdat het een van de meest krachtige methoden is bij het ontstoppen van een verstopt riool.

Er zijn ook methoden die wat minder risico’s met zich meebrengen. Het gebruik van baking soda bijvoorbeeld. Ook de welbekende plopper of een ontstoppingsveer zijn goede hulpmiddelen bij het ontstoppen. Probeer de verstopping dus eerst te verhelpen met een van deze methoden. Zo voorkom je dat er vieze spetters op je vloer of wand terecht komen.

Bel voor spoedhulp bij rioolverstoppingen met de ervaren loodgieters van Ontstoppen Utrecht via      030 207 30 96.

Ontstoppingsveer

Riool ontstoppen met een ontstoppingsveer

Is de oorzaak van de verstopping in het riool een prop restafval? Dan kun je gebruik maken van een ontstoppingsveer. Een ontstoppingsveer is flexibel en hierdoor kan je hem eenvoudig in de afvoer duwen. Wanneer je de veer de afvoer in duwt, kan hij ervoor zorgen dat het opgehoopte vuil los komt.

Is het je gelukt? Dan is de weg naar het centrale riool weer vrij gemaakt. Om te voorkomen dat het vuil in de afvoer blijft zitten is het belangrijk dat je de afvoer, na het ontstoppen, gelijk goed doorspoelt.

Wil je de verstopping extra goed verhelpen? Dan is het gebruik van soda in combinatie met de ontstoppingsveer een zeer effectieve methode. Soda zorgt er namelijk voor dat de laatste restjes aanslag loskomen van de afvoerwand. Dit zorgt dus voor een extra goede riool ontstopping.

Wil je het liever door iemand anders laten doen? Bel 030 207 30 96. Riool Ontstoppen Utrecht  staat meestal al binnen een uur voor je klaar.

Ontstoppen afvoer Utrecht
Ontstoppingsdienst Utrecht

Plopper

Afvoer ontstoppen met een plopper

Ook het gebruik van de welbekende plopper kan ook een goede methode zijn bij het riool ontstoppen. De plopper zorgt voor een drukverschil in de afvoer. Hierdoor wordt de verstopping losgetrokken. 

Als eerste zet je de plopper op de afvoer, zorg ervoor dat de afvoer volledig bedekt is. Vervolgens ga je met de plopper een aantal keer op en neer. De zuigkracht kan er dan voor zorgen dat het afval loskomt. 

Soms kan het zo zijn dat het nodig is om meerdere keren te moeten ‘ploppen’. Ook hier is het belangrijk de afvoer direct door te spoelen met water. Dit is om te voorkomen dat het vuil opnieuw blijft plakken in de afvoer. De soda kan ervoor zorgen dat de afvoer nog grondiger wordt ontstopt. 

Wil je kijken wat onze rioolspecialisten voor jou kunnen betekenen? Bel dan vrijblijvend op 030 207 30 96 en we bespreken samen de klus. 

PREVENTIE

Riool ontstoppen met soda

Naast dat het een goede aanvulling is op de andere methoden is soda zelf ook een goed ontstoppingsmiddel. Soda is vanwege zijn ontvettende werking zeer effectief bij het ontstoppen van een doucheput, gootsteen of wasbak. De soda kan er namelijk voor zorgen dat zeepresten en haren de afvoerbuis loslaten. 

Schep een paar theelepels soda in de afvoer en het een paar minuten intrekken. Daarna spoel je de afvoer door met kokend water. Wij raden aan om dit proces een paar keer te herhalen om het beste resultaat te bereiken.

Is de verstopping hardnekkig en lukt het niet met alleen de soda? Bel dan met de rioolspecialisten van Ontstoppen Utrecht 030 207 30 96.

Ontstoppen Utrecht Leiding
Riool ontstoppen Utrecht graven

Middelen

Het gebruik van deze middelen wordt afgeraden

Er zijn ook ontstoppingsmiddelen die schade kunnen aanrichten aan je afvoer. Dat wil je natuurlijk niet. Chemicaliën zijn bijvoorbeeld agressief en kunnen een bijtende werking hebben. Deze bijtende werking kan de binnenkant van je afvoer aantasten. 

Daarnaast veroorzaak je hiermee ernstige vervuiling van het milieu doordat het water in het hoofdriool terechtkomt. Wij raden het gebruik van deze middelen dan ook sterk af.

Bel nu met Ontstoppen Utrecht om te bespreken wat wij voor je kunnen doen 030 207 30 96.

Vakmannen

Schakel hulp in bij hardnekkige rioolverstoppingen

Is het je niet gelukt zelf je riool te ontstoppen? Wij staan voor je klaar! Onze rioolexperts zijn hebben jarenlange ervaring, beschikken over een VCA-diploma en het beste gereedschap. Wij bieden bieden 24/7 hulp bij het verhelpen van verstoppingen en storingen.

Heb jij last van een verstopping Utrecht? Wij brengen geen voorrijkosten in rekening. Maak snel afspraak via 030 207 30 96 wij zorgen voor een professionele rioolontstopping.

Graven riool Utrecht

Starttarief

98

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

30

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

3 maanden

Binnen 3 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het gratis verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

ontstoppen-wc-utrecht

WC verstopt

WC verstopt in Utrecht? Bel dan onze ervaren loodgieters en we komen zo snel mogelijk naar je toe om de verstopping te verhelpen. Maak snel een afspraak!

loodgieter-utrecht-ontstopping

Afvoer verstopt

Is je afvoer verstopt in Utrecht? Maak meteen een afspraak, zodat wij de afvoer snel en vakkundig kunnen ontstoppen.

loodgieter-in-utrecht-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Utrecht

Riool inspectie in Utrecht nodig? Met een inspectie voorkom verstoppingen. Maak nu een afspraak. Wij zullen de beginnende verstopping verhelpen. 

loodgieter-utrecht-verstopping

Riool verstopt

Riool verstopt Utrecht

Last van een verstopping in je riool in Utrecht? Bel vandaag nog naar Ontstoppen Utrecht en wij komen het riool zo snel mogelijk ontstoppen.

Loodgieter Utrecht Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Zit je doucheputje verstopt? Ontstoppingsdienst Utrecht heeft hier handige tips om de verstopping zelf te verhelpen.

Riool ontstoppen

Vakmannen Riool Ontstoppen Utrecht

De ervaren loodgieters van Riool Ontstoppen Utrecht hebben de afgelopen jaren een talloze riool verstoppingen verholpen. Zo hebben we veel kelders leeggepompt en WC’s ontstopt. We kunnen je helpen bij alle ontstoppings werkzaamheden. Geen klus is ons te gek.

We beschikken ook ver een krachtige pomp die wel 6300 liter per minuut weg kan wegpompen!

We zijn zelfverzekerd dat wij al jouw problemen op het gebied van rioolverstoppingen kunnen oplossen. We bieden daarom altijd 3 maanden garantie op onze werkzaamheden. Op deze manier geniet je van echt vakmanschap.

Google MyMaps

Om te bespreken wat de beste oplossing voor jouw probleem is kan je vrijblijvend contact met ons opnemen via 030 207 30 96.

Verstopping Utrecht

Spoedloodgieter

Voorkom permanente schade aan je huis en bel direct een van onze spoed loodgieters van Riool Ontstoppen Utrecht!

Riool Utrecht

Rioolverstopping

Wanneer je ontdekt dat je riool verstopt is dan is het belangrijk om snel te handelen. 

Loodgieter Utrecht Ontstopping

Schade beperken

Voorkom ergere schade en overlast, schakel vandaag nog een spoedloodgieter in!

Ervaringen

KLANTEN VERTELLEN

Wij hebben goede ervaring met de spoedservice van Ontstoppen Utrecht. Goede kwaliteit en we werden snel geholpen!

IKEA Utrecht

Zeer snelle communicatie, en vervolgens snelle afspraak gekregen. Hij kwam voor het vervangen van de oude riolering en het verhelpen van stankoverlast. Erg prettig te merken dat de loodgieter zoveel kennis en ervaring heeft, geeft direct vertrouwen!

FC Utrecht

Door een lekkage hebben we Ontstoppen Utrecht BV ingeschakeld. Je kon zien dat de loodgieter dit vaker had gedaan. Ze hebben ons goede service geleverd. 

Brandweer Kazerne Utrecht-West

Partners

Bewezen kwaliteit

Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Partners

riool.eigenstart, riool.expertpagina, riool.bestelinks, riool.allepaginas, Bakersfield Gutter Cleaning, Riool.linkkwartier, Riool.beginzo, Riool.vindjeviahier, riool.linkjespagina, riool.vinddirect , riool.onzestart, riool.linkmee, riool.zoekvinden, riool.uwpagina, riool.startze, riool.m4n, riool.webgidsje, Loodgieter Rotterdam, unscramble words, Ontstoppen Papendrecht, Ontstoppen Aalten, Ontstoppen Bergen, Ontstoppen Bilthoven, Ontstoppen Boxmeer, Ontstoppen Boxtel, Ontstoppen Castricum, Ontstoppen Coevorden, Ontstoppen Dalfsen, Ontstoppen Deurne, Ontstoppen Dieren, Ontstoppen Dongen, Ontstoppen Drunen, Ontstoppen Duiven, Ontstoppen Geldrop, Ontstoppen Goes, Ontstoppen Gorinchem, Ontstoppen Heesch, Ontstoppen Huissen, Ontstoppen Huizen, Ontstoppen Katwijk, Ontstoppen Lisse, Ontstoppen Middelburg, Ontstoppen Moerdijk, Ontstoppen Oisterwijk, Ontstoppen Papendrecht, Ontstoppen Raalte, Ontstoppen Rosmalen, Ontstoppen Sint Oedenrode, Ontstoppen Terneuzen, Ontstoppen Uden, Ontstoppen Valkenswaard, Ontstoppen Veghel, Ontstoppen Velp, Ontstoppen Vlijmen, Ontstoppen Vlissingen, Ontstoppen Vught, Ontstoppen Waddinxveen, Ontstoppen Zeeland, Riool ontstoppen Aalten, Riool ontstoppen Bergen, Riool ontstoppen Bilthoven, Riool ontstoppen Boxmeer, Riool ontstoppen Boxtel, Riool ontstoppen Castricum, Riool ontstoppen Coevorden, Riool ontstoppen Dalfsen, Riool ontstoppen Deurne, Riool ontstoppen Dieren, Riool ontstoppen Dongen, Riool ontstoppen Drunen, Riool ontstoppen Duiven, Riool ontstoppen Geldrop, Riool ontstoppen Goes, Riool ontstoppen Gorinchem, Riool ontstoppen Heesch, Riool ontstoppen Huissen, Riool ontstoppen Huizen, Riool ontstoppen Katwijk, Riool ontstoppen Lisse, Riool ontstoppen Middelburg, Riool ontstoppen Moerdijk, Riool ontstoppen Oisterwijk, Riool ontstoppen Papendrecht, Riool ontstoppen Raalte, Riool ontstoppen Rosmalen, Riool ontstoppen Sint Oedenrode, Riool ontstoppen Terneuzen, Riool ontstoppen Uden, Riool ontstoppen Valkenswaard, Riool ontstoppen Veghel, Riool ontstoppen Velp, Riool ontstoppen Vlijmen, Riool ontstoppen Vlissingen, Riool ontstoppen Vught, Riool ontstoppen Waddinxveen, Riool ontstoppen Zeeland, Ontstopping Antwerpen, Wc Ontstoppen Antwerpen, Ontstoppingsbedrijf Zwolle, Ontstoppingsdienst Haarlem, Ontstoppingsdienst Amsterdam, Ontstoppingsbedrijf Breda, Ontstoppingsdienst Utrecht, Ontstoppingsdienst Amersfoort, Ontstoppingsbedrijf Tilburg, Ontstoppingsdienst Diemen, Ontstoppingsbedrijf Hoofddorp, Ontstoppingsdienst Almere, Ontstoppingsdienst Den Haag, Ontstoppingsdienst Rotterdam, Ontstoppingsbedrijf Enschede, Ontstoppingsbedrijf Hengelo, Ontstoppingsbedrijf Apeldoorn, Ontstoppingsbedrijf Gouda, Ontstoppingsbedrijf Deventer, Ontstoppingsbedrijf Leiden, Ontstoppingsbedrijf Zoetermeer, Ontstoppingsbedrijf Heerhugowaard, Ontstoppingsbedrijf Alphen aan den Rijn, Ontstoppingsbedrijf Purmerend, Ontstoppingsbedrijf Zaandam, Ontstoppingsbedrijf Almelo, Ontstoppingsbedrijf Eindhoven, Ontstoppingsbedrijf Hoogeveen, Ontstoppingsbedrijf Ede, Ontstoppingsdienst Meppel, Ontstoppingsdienst Harderwijk, Ontstoppingsbedrijf Amstelveen, Ontstoppingsdienst Arnhem, Ontstoppingsbedrijf Dordrecht, Ontstoppingsbedrijf Schiedam, Ontstoppingsbedrijf Hilversum, Ontstoppingsbedrijf Groningen, Ontstoppingsbedrijf Assen, Ontstoppingsdienst Drachten, Ontstoppingsbedrijf Heerenveen, Ontstoppingsbedrijf Den Bosch, Ontstoppingsdienst Nijmegen, Ontstoppingsbedrijf Emmen, Ontstoppingsbedrijf Roosendaal, Ontstoppingsdienst Etten-Leur, Ontstoppingsbedrijf Bergen op Zoom, Ontstoppingsbedrijf Oosterhout, Ontstoppingsbedrijf Delft, Ontstoppingsbedrijf Nieuwegein, Ontstoppingsdienst Nieuw-Vennep, Ontstoppingsbedrijf Hoorn, Ontstoppingsdienst Zaanstad, Ontstoppingsbedrijf Capelle aan den IJssel, Ontstoppingsdienst Haarlemmermeer, Ontstoppingsbedrijf Spijkenisse, Ontstoppingsbedrijf Doetinchem, Ontstoppingsdienst Veenendaal, Ontstoppingsbedrijf Oss, Ontstoppingsbedrijf Helmond, Ontstoppingsbedrijf Maastricht, Ontstoppingsbedrijf Venlo, Ontstoppingsdienst Roermond, Ontstoppingsbedrijf Weert, Ontstoppingsbedrijf Heerlen, Ontstoppingsdienst Lelystad, Ontstoppingsbedrijf Sittard-Geleen, Ontstoppingsdienst Dronten, Ontstoppingsdienst Wageningen, Ontstoppingsdienst Maarssen, Ontstoppingsdienst Nijkerk, Ontstoppingsdienst Mijdrecht, Ontstoppingsdienst Uithoorn, Ontstoppingsdienst Vianen, Ontstoppingsdienst Noordwijk, Ontstoppingsbedrijf Vlaardingen, Ontstoppingsdienst s-Hertogenbosch, Ontstoppingsdienst Westland, Ontstoppingsbedrijf IJmuiden, Ontstoppingsdienst Kampen, Ontstoppingsbedrijf Zeist, Ontstoppingsbedrijf Hardenberg, Ontstoppingsbedrijf Barneveld, Ontstoppingsbedrijf Rijswijk, Ontstoppingsdienst Wijchen, Ontstoppingsdienst Houten, Ontstoppingsbedrijf Barendrecht, Ontstoppingsbedrijf Waalwijk, Ontstoppingsbedrijf Soest, Ontstoppingsdienst Schagen, Ontstoppingsbedrijf Ridderkerk, Ontstoppingsbedrijf Zwijndrecht, Ontstoppingsbedrijf Steenwijkerland, Ontstoppingsbedrijf Zevenaar, Ontstoppingsbedrijf Beverwijk, Ontstoppingsbedrijf Veldhoven, Ontstoppingsbedrijf Kerkrade, Ontstoppingsbedrijf Wassenaar, Ontstoppingsbedrijf Heemskerk, Ontstoppingsbedrijf Woerden, Ontstoppingsbedrijf Aalten, Ontstoppingsbedrijf Bergen, Ontstoppingsdienst Bilthoven, Ontstoppingsbedrijf Boxmeer, Ontstoppingsdienst Boxtel, Ontstoppingsbedrijf Coevorden, Ontstoppingsbedrijf Dalfsen, Ontstoppingsdienst Deurne, Ontstoppingsbedrijf Dieren, Ontstoppingsdienst Dongen, Ontstoppingsbedrijf Drunen, Ontstoppingsdienst Duiven, Ontstoppingsbedrijf Geldrop, Ontstoppingsbedrijf Goes, Ontstoppingsdienst Gorinchem, Ontstoppingsbedrijf Heesch, Ontstoppingsdienst Huissen, Ontstoppingsdienst Huizen, Ontstoppingsdienst Katwijk, Ontstoppingsdienst Lisse, Ontstoppingsbedrijf Middelburg, Ontstoppingsdienst Moerdijk, Ontstoppingsdienst Papendrecht, Ontstoppingsbedrijf Raalte, Ontstoppingsbedrijf Rosmalen, Ontstoppingsdienst Sint-Oedenrode, Ontstoppingsbedrijf Terneuzen, Ontstoppingsbedrijf Uden, Ontstoppingsdienst Valkenswaard, Ontstoppingsbedrijf Veghel, Ontstoppingsbedrijf Velp, Ontstoppingsbedrijf Vlijmen, Ontstoppingsdienst Vlissingen, Ontstoppingsdienst Vught, Ontstoppingsdienst Waddinxveen, Ontstoppingsbedrijf Zeeland, Drain Cleaning Amsterdam, Drain Cleaning Rotterdam, Drain Cleaning Den Haag, Drain Cleaning Eindhoven, Drain Cleaning Veldhoven, Drain Cleaning Leiden, Loodgieter Amsterdam, Loodgieter Utrecht, Loodgieter Alkmaar, Loodgieter Haarlem, Loodgieter Amersfoort, Loodgieter Hoorn, Loodgieter Hoofddorp, Loodgieter Heerhugowaard, Loodgieter Zeist, Loodgieter Amstelveen, Loodgieter Nieuwegein, Loodgieter Leiden, Loodgieter Almere, Loodgieter Hilversum, Loodgieter Bussum, Loodgieter Naarden, Loodgieter Weesp, Vodoinstalater Zagreb, Loodgieter Huizen, Loodgieter Den Haag, Loodgieter Dordrecht, Loodgieter Spijkenisse

Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

Partners: 

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

030 207 3096

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Utrecht

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Utrecht