Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Utrecht logo

Afvoer 

Afvoer verstopt Utrecht

Wij verhelpen jouw afvoer verstopping

UTRECHT

Afvoer verstopt Utrecht?

Is je afvoer verstopt en kan je het probleem zelf niet oplossen? Dan kunnen wij jou helpen. Ook laten we je zien welke manieren er zijn om dit soort problemen zelf te lossen.

Om duidelijkheid te krijgen over wat nou wel, en wat niet werkt, staat er op deze pagina uitgelegd wat de beste oplossingen zijn voor een verstopte afvoer. Met onze tips en uitleg vind je de beste manieren om je afvoer te ontstoppen met succes. 

Zijn de pogingen om je afvoer zelf te ontstoppen niet succesvol? Schakel dan de hulp in van onze ervaren rioolspecialisten. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring op het gebied van afvoer  verstoppingen.

Op zoek naar een geschikte oplossing voor jouw verstopte afvoer? Bel dan vrijblijvend met            030 207 30 96 om met ons te bespreken hoe wij het probleem het beste kunnen oplossen. Ontstoppen Utrecht staat voor je klaar!

24/7 te bereiken

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar bij spoed.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn gecertificeerde experts met jarenlange ervaring.

Wij rekenen Geen voorrijkosten

Wij zijn gelegen bij jou in de buurt en rekenen daarom geen voorrijkosten.

garantie voor een goed resultaat

Ontevreden met ons werk? Samen zoeken we de beste oplossing.

Afvoer

Afvoer verstopt Utrecht

Is je afvoer verstopt en ben je op zoek naar een goede ontstoppingsdienst in Utrecht? Onze vakmannen altijd voor je klaar en helpen je graag met het oplossen van al je afvoerproblemen!

Voor ieder afvoerprobleem hebben wij een passende aanpak. Daarnaast geven we je ook handige tips en advies om afvoerproblemen te voorkomen zodat wij niet weer langs hoeven te komen om je afvoer te ontstoppen.

Welk probleem je ook hebt met je afvoer, Ontstoppingsdienst Utrecht staat voor je klaar. Bel ons direct via 030 207 30 96 om te bespreken hoe we jou het beste kunnen helpen!

Ontstoppen Utrecht logo
Loodgieter ontstoppen Utrecht afvoer

Spoed

24/7 bereikbaar bij spoed!

Een slecht doorlopende afvoer is meestal het gevolg van een verstopte afvoer. Het is verstandig om eerst zelf te proberen je afvoer te ontstoppen. Er zijn een aantal methoden die je kunnen helpen om zelf je afvoer te ontstoppen zodat je je sanitaire voorzieningen snel weer kan gebruiken.

Op deze pagina staan een aantal tips die jou helpen bij het ontstoppen van je afvoer. Mocht het zo zijn dat het je zelf niet lukt, dan is het verstandig om ons in te schakelen via 030 207 30 96.

Afvoerfilters

Afvoerfilters controleren

Is de afvoer van je wasmachine of vaatwasser geblokkeerd? Dan kan het zijn dat deze blokkade wordt veroorzaakt door vieze filters.

Een filter is gemakkelijk te reinigen met warm water en zeep. Wacht na het reinigen tot de filters weer droog zijn en plaats deze vervolgens weer terug. Een verstopte filter is meestal de oorzaak van een verstopte afvoer. Door de filters schoon te maken is er een kans dat het probleem hiermee is opgelost. 

Ontstoppen afvoer Utrecht
Afvoer verstopt Utrecht

Sifon

Sifon legen

Meestal is een afvoer voorzien van een sifon. Vaak wordt er veel troep opgehoopt in de sifon. Hierdoor kan het water er niet meer langs en zorgt dit voor een verstopping in de afvoer.

Gelukkig is dit makkelijk op te lossen doordat je de sifon kan losdraaien zodat je het vuil uit de sifon kan halen. Let er bij het losmaken van het sifon op, dat je er een emmer onder zet zodat het water en vuil kan worden opgevangen. Draai de sifon er weer op en het water kan weer goed doorlopen.

Soda+azijn

Afvoer ontstoppen met soda en azijn

Is je afvoer verstopt of loopt het water niet meer goed door? Dan kan baking soda je probleem misschien oplossen.

Meng als eerste de baking soda met wat water en giet het vervolgens in de verstopte afvoer. De soda heeft tijd nodig om zijn werk te kunnen doen, laat de soda dus een aantal uur inwerken.

Voor een nog beter effect kun je de azijn bij de baking soda gooien. Deze twee middelen samen vormen namelijk een sterk middel. Hierdoor wordt de kans dat het water in je afvoer straks weer goed doorloopt vergroot.

Ontstoppen Utrecht Leiding
Riool ontstoppen Utrecht graven

Plopper

Ontstoppen met een plopper

Het gebruik van de plopper is een van de bekendste methodes voor het ontstoppen van de afvoer.

Zet de plopper zo op de afvoer dat hij helemaal afgesloten is. Trek de plopper vervolgens naar je toe om de oorzaak van de verstopping naar je toe te halen. Herhaal deze beweging een aantal keer.

Heb je liever hulp van een ervaren loodgieter? Bel dan met Ontstoppen Utrecht via 030 207 30 96.

Ontstoppingsveer

Afvoer ontstoppen met een ontstoppingsveer

De ontstoppingsveer kan een effectief middel zijn om je afvoer te ontstoppen. Doordat de veer flexibel is, kan je hem goed gebruiken bij bochten.

Let op dat je bij bochten niet teveel kracht zet. Je kan namelijk schade aanrichten aan de binnenkant van je afvoer, en dat wil je voorkomen.

Druk de veer eerst met beleid in de afvoer. Vervolgens probeer je middels een draaiende beweging te duwen en te trekken. Op deze manier zorg je ervoor dat je de verstopping in Utrecht losmaakt.

Als je klaar bent is het belangrijk dat je de ontstoppingsveer voorzichtig uit de buis trekt om beschadigingen te voorkomen.

Laat je verstopte afvoer liever door een specialist oplossen? Bel ons dan snel via 030 207 30 96.

Graven riool Utrecht
loodgieter-aan-het-werk-in-badkamer

OORZAKEN

Oorzaken van een verstopte afvoer

Achter een verstopte afvoer kunnen verschillende oorzaken liggen. Zo zijn tampons, luiers of ander restafval veelvoorkomende oorzaken van de verstopping.

Verstoppingen kunnen ook veroorzaakt worden door een breuk in de leiding. In het geval van een leidingbreuk hoopt het vuil zich vaak op in de breuk, hierdoor raakt de afvoer verstopt.

Een andere bekende oorzaak van een verstopte afvoer zijn boomwortels die de leidingen binnendringen. Bij oude leidingen komt dit probleem nóg vaker voor doordat deze rioolbuizen van ander materiaal zijn gemaakt.

Een slecht aangelegd riool kan er ook voor zorgen dat er rioolproblemen ontstaan. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat de buizen niet helemaal goed op elkaar aansluiten. De oorzaak van een slechte aansluiting ligt ook wel eens bij een aardverschuiving. In zo’n geval kan er flink wat bij komen kijken om het probleem op te kunnen lossen.

Heb je last van een verstopping in je afvoer in Utrecht? Neem dan contact op met onze specialisten via 030 207 30 96.

Voorkomen

Afvoer verstoppingen voorkomen

‘Voorkomen is beter dan genezen’ is een spreekwoord die ook van toepassing is op je afvoer. Door er voor te zorgen dat je afvoer in een goede staat blijft kan je verstoppingen in de toekomst voorkomen.

Dit kun je onder andere doen door ervoor te zorgen dat je geen etensresten, frituurvet of andere soortgelijke voorwerpen door de gootsteen spoelt.

Daarnaast kan je de riolering met regelmaat laten nakijken om beginnende afvoerproblemen vroegtijdig te kunnen oplossen.

Omdat we over speciale meetapparatuur beschikken kunnen we de staat van de riolering controleren. Als er een verstopping aan het ontwikkelen is, en kunnen we deze op tijd aanpakken.

Voorkom onnodige problemen, bel vrijblijvend naar 030 207 30 96 om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen.

Loodgieter Utrecht Ontstoppen
WC ontstoppen Utrecht

TARIEF

Kosten van afvoer ontstoppen

Een verstopte afvoer is vervelend en kan een hoop problemen met zich meebrengen. Wanneer je last hebt van een verstopping wil je dit zo snel mogelijk oplossen.

Wanneer je contact met ons op neemt, komen wij zo snel mogelijk bij je langs zodat we de verstopping in je afvoer kunnen verhelpen.

De kosten die hierbij gemaakt moeten worden zijn afhankelijk van de ernst van de verstopping, de kosten van gereedschap, een eventuele inspectie, reparaties, en het aantal arbeidsuren dat er zijn gemaakt.

Wij bieden hierin een eerlijke prijs en starten pas met een klus na jouw goedkeuring. Hierdoor kom je niet voor vervelende financiële verassingen komt te staan.

Onze vakmannen zorgen er voor dat ieder probleem zo snel en efficiënt mogelijk wordt opgelost.

Wil je meer informatie ontvangen over hoe wij jou het beste kunnen helpen? Bel dan ons dan vrijblijvend op 030 207 30 96.

Starttarief

98

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

30

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

3 maanden

Binnen 3 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het gratis verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

ontstoppen-wc-utrecht

WC verstopt

WC verstopt in Utrecht? Bel dan onze ervaren loodgieters en we komen zo snel mogelijk naar je toe om de verstopping te verhelpen. Maak snel een afspraak!

loodgieter-utrecht-ontstopping

Afvoer verstopt

Afvoer verstopt Utrecht

Is je afvoer verstopt in Utrecht? Maak meteen een afspraak, zodat wij de afvoer snel en vakkundig kunnen ontstoppen.

loodgieter-in-utrecht-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Utrecht

Riool inspectie in Utrecht nodig? Met een inspectie voorkom verstoppingen. Maak nu een afspraak. Wij zullen de beginnende verstopping verhelpen. 

loodgieter-utrecht-verstopping

Riool verstopt

Last van een verstopping in je riool in Utrecht? Bel vandaag nog naar Ontstoppen Utrecht en wij komen het riool zo snel mogelijk ontstoppen.

Loodgieter Utrecht Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Zit je doucheputje verstopt? Ontstoppingsdienst Utrecht heeft hier handige tips om de verstopping zelf te verhelpen.

Over ons

Over Afvoer Ontstoppen Utrecht

Is je afvoer verstopt en ben je op zoek naar een professionele ontstoppingsdienst in Utrecht?

Onze ervaren loodgieters staan voor je klaar en zullen alle rioleringsproblemen voor je aanpakken! Voor elk probleem zoekt de loodgieter eerst de oorzaak op en lost het probleem daarna meteen op.

Heb je afvoerproblemen? Neem contact met ons op zodat wij je snel kunnen helpen 030 207 30 96.

Partners: HVAC contractors San Diego CA, plumber Jamestown NYBathroom Remodel Denver.

Verstopping Utrecht

Spoedservice

Voorkom permanente schade aan je huis en bel snel een van onze ervaren loodgieters!

Riool Utrecht

Riool verstopping

Wanneer je ontdekt dat je riool verstopt is dan is het verstandig om snel te handelen. 

Loodgieter Utrecht Ontstopping

Schade beperken

Voorkom ergere schade en schakel direct een spoedloodgieter in!

Ervaringen

KLANTEN VERTELLEN

Wij hebben goede ervaring met de spoedservice van Ontstoppen Utrecht. Goede kwaliteit en we werden snel geholpen!

IKEA Utrecht

Zeer snelle communicatie, en vervolgens snelle afspraak gekregen. Hij kwam voor het vervangen van de oude riolering en het verhelpen van stankoverlast. Erg prettig te merken dat de loodgieter zoveel kennis en ervaring heeft, geeft direct vertrouwen!

FC Utrecht

Door een lekkage hebben we Ontstoppen Utrecht BV ingeschakeld. Je kon zien dat de loodgieter dit vaker had gedaan. Ze hebben ons goede service geleverd. 

Brandweer Kazerne Utrecht-West

Partners

Bewezen kwaliteit

Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Partners

riool.eigenstart, riool.expertpagina, riool.bestelinks, riool.allepaginas, Bakersfield Gutter Cleaning, Riool.linkkwartier, Riool.beginzo, Riool.vindjeviahier, riool.linkjespagina, riool.vinddirect , riool.onzestart, riool.linkmee, riool.zoekvinden, riool.uwpagina, riool.startze, riool.m4n, riool.webgidsje, Loodgieter Rotterdam, unscramble words, Ontstoppen Papendrecht, Ontstoppen Aalten, Ontstoppen Bergen, Ontstoppen Bilthoven, Ontstoppen Boxmeer, Ontstoppen Boxtel, Ontstoppen Castricum, Ontstoppen Coevorden, Ontstoppen Dalfsen, Ontstoppen Deurne, Ontstoppen Dieren, Ontstoppen Dongen, Ontstoppen Drunen, Ontstoppen Duiven, Ontstoppen Geldrop, Ontstoppen Goes, Ontstoppen Gorinchem, Ontstoppen Heesch, Ontstoppen Huissen, Ontstoppen Huizen, Ontstoppen Katwijk, Ontstoppen Lisse, Ontstoppen Middelburg, Ontstoppen Moerdijk, Ontstoppen Oisterwijk, Ontstoppen Papendrecht, Ontstoppen Raalte, Ontstoppen Rosmalen, Ontstoppen Sint Oedenrode, Ontstoppen Terneuzen, Ontstoppen Uden, Ontstoppen Valkenswaard, Ontstoppen Veghel, Ontstoppen Velp, Ontstoppen Vlijmen, Ontstoppen Vlissingen, Ontstoppen Vught, Ontstoppen Waddinxveen, Ontstoppen Zeeland, Riool ontstoppen Aalten, Riool ontstoppen Bergen, Riool ontstoppen Bilthoven, Riool ontstoppen Boxmeer, Riool ontstoppen Boxtel, Riool ontstoppen Castricum, Riool ontstoppen Coevorden, Riool ontstoppen Dalfsen, Riool ontstoppen Deurne, Riool ontstoppen Dieren, Riool ontstoppen Dongen, Riool ontstoppen Drunen, Riool ontstoppen Duiven, Riool ontstoppen Geldrop, Riool ontstoppen Goes, Riool ontstoppen Gorinchem, Riool ontstoppen Heesch, Riool ontstoppen Huissen, Riool ontstoppen Huizen, Riool ontstoppen Katwijk, Riool ontstoppen Lisse, Riool ontstoppen Middelburg, Riool ontstoppen Moerdijk, Riool ontstoppen Oisterwijk, Riool ontstoppen Papendrecht, Riool ontstoppen Raalte, Riool ontstoppen Rosmalen, Riool ontstoppen Sint Oedenrode, Riool ontstoppen Terneuzen, Riool ontstoppen Uden, Riool ontstoppen Valkenswaard, Riool ontstoppen Veghel, Riool ontstoppen Velp, Riool ontstoppen Vlijmen, Riool ontstoppen Vlissingen, Riool ontstoppen Vught, Riool ontstoppen Waddinxveen, Riool ontstoppen Zeeland, Ontstopping Antwerpen, Wc Ontstoppen Antwerpen, Ontstoppingsbedrijf Zwolle, Ontstoppingsdienst Haarlem, Ontstoppingsdienst Amsterdam, Ontstoppingsbedrijf Breda, Ontstoppingsdienst Utrecht, Ontstoppingsdienst Amersfoort, Ontstoppingsbedrijf Tilburg, Ontstoppingsdienst Diemen, Ontstoppingsbedrijf Hoofddorp, Ontstoppingsdienst Almere, Ontstoppingsdienst Den Haag, Ontstoppingsdienst Rotterdam, Ontstoppingsbedrijf Enschede, Ontstoppingsbedrijf Hengelo, Ontstoppingsbedrijf Apeldoorn, Ontstoppingsbedrijf Gouda, Ontstoppingsbedrijf Deventer, Ontstoppingsbedrijf Leiden, Ontstoppingsbedrijf Zoetermeer, Ontstoppingsbedrijf Heerhugowaard, Ontstoppingsbedrijf Alphen aan den Rijn, Ontstoppingsbedrijf Purmerend, Ontstoppingsbedrijf Zaandam, Ontstoppingsbedrijf Almelo, Ontstoppingsbedrijf Eindhoven, Ontstoppingsbedrijf Hoogeveen, Ontstoppingsbedrijf Ede, Ontstoppingsdienst Meppel, Ontstoppingsdienst Harderwijk, Ontstoppingsbedrijf Amstelveen, Ontstoppingsdienst Arnhem, Ontstoppingsbedrijf Dordrecht, Ontstoppingsbedrijf Schiedam, Ontstoppingsbedrijf Hilversum, Ontstoppingsbedrijf Groningen, Ontstoppingsbedrijf Assen, Ontstoppingsdienst Drachten, Ontstoppingsbedrijf Heerenveen, Ontstoppingsbedrijf Den Bosch, Ontstoppingsdienst Nijmegen, Ontstoppingsbedrijf Emmen, Ontstoppingsbedrijf Roosendaal, Ontstoppingsdienst Etten-Leur, Ontstoppingsbedrijf Bergen op Zoom, Ontstoppingsbedrijf Oosterhout, Ontstoppingsbedrijf Delft, Ontstoppingsbedrijf Nieuwegein, Ontstoppingsdienst Nieuw-Vennep, Ontstoppingsbedrijf Hoorn, Ontstoppingsdienst Zaanstad, Ontstoppingsbedrijf Capelle aan den IJssel, Ontstoppingsdienst Haarlemmermeer, Ontstoppingsbedrijf Spijkenisse, Ontstoppingsbedrijf Doetinchem, Ontstoppingsdienst Veenendaal, Ontstoppingsbedrijf Oss, Ontstoppingsbedrijf Helmond, Ontstoppingsbedrijf Maastricht, Ontstoppingsbedrijf Venlo, Ontstoppingsdienst Roermond, Ontstoppingsbedrijf Weert, Ontstoppingsbedrijf Heerlen, Ontstoppingsdienst Lelystad, Ontstoppingsbedrijf Sittard-Geleen, Ontstoppingsdienst Dronten, Ontstoppingsdienst Wageningen, Ontstoppingsdienst Maarssen, Ontstoppingsdienst Nijkerk, Ontstoppingsdienst Mijdrecht, Ontstoppingsdienst Uithoorn, Ontstoppingsdienst Vianen, Ontstoppingsdienst Noordwijk, Ontstoppingsbedrijf Vlaardingen, Ontstoppingsdienst s-Hertogenbosch, Ontstoppingsdienst Westland, Ontstoppingsbedrijf IJmuiden, Ontstoppingsdienst Kampen, Ontstoppingsbedrijf Zeist, Ontstoppingsbedrijf Hardenberg, Ontstoppingsbedrijf Barneveld, Ontstoppingsbedrijf Rijswijk, Ontstoppingsdienst Wijchen, Ontstoppingsdienst Houten, Ontstoppingsbedrijf Barendrecht, Ontstoppingsbedrijf Waalwijk, Ontstoppingsbedrijf Soest, Ontstoppingsdienst Schagen, Ontstoppingsbedrijf Ridderkerk, Ontstoppingsbedrijf Zwijndrecht, Ontstoppingsbedrijf Steenwijkerland, Ontstoppingsbedrijf Zevenaar, Ontstoppingsbedrijf Beverwijk, Ontstoppingsbedrijf Veldhoven, Ontstoppingsbedrijf Kerkrade, Ontstoppingsbedrijf Wassenaar, Ontstoppingsbedrijf Heemskerk, Ontstoppingsbedrijf Woerden, Ontstoppingsbedrijf Aalten, Ontstoppingsbedrijf Bergen, Ontstoppingsdienst Bilthoven, Ontstoppingsbedrijf Boxmeer, Ontstoppingsdienst Boxtel, Ontstoppingsbedrijf Coevorden, Ontstoppingsbedrijf Dalfsen, Ontstoppingsdienst Deurne, Ontstoppingsbedrijf Dieren, Ontstoppingsdienst Dongen, Ontstoppingsbedrijf Drunen, Ontstoppingsdienst Duiven, Ontstoppingsbedrijf Geldrop, Ontstoppingsbedrijf Goes, Ontstoppingsdienst Gorinchem, Ontstoppingsbedrijf Heesch, Ontstoppingsdienst Huissen, Ontstoppingsdienst Huizen, Ontstoppingsdienst Katwijk, Ontstoppingsdienst Lisse, Ontstoppingsbedrijf Middelburg, Ontstoppingsdienst Moerdijk, Ontstoppingsdienst Papendrecht, Ontstoppingsbedrijf Raalte, Ontstoppingsbedrijf Rosmalen, Ontstoppingsdienst Sint-Oedenrode, Ontstoppingsbedrijf Terneuzen, Ontstoppingsbedrijf Uden, Ontstoppingsdienst Valkenswaard, Ontstoppingsbedrijf Veghel, Ontstoppingsbedrijf Velp, Ontstoppingsbedrijf Vlijmen, Ontstoppingsdienst Vlissingen, Ontstoppingsdienst Vught, Ontstoppingsdienst Waddinxveen, Ontstoppingsbedrijf Zeeland, Drain Cleaning Amsterdam, Drain Cleaning Rotterdam, Drain Cleaning Den Haag, Drain Cleaning Eindhoven, Drain Cleaning Veldhoven, Drain Cleaning Leiden, Loodgieter Amsterdam, Loodgieter Utrecht, Loodgieter Alkmaar, Loodgieter Haarlem, Loodgieter Amersfoort, Loodgieter Hoorn, Loodgieter Hoofddorp, Loodgieter Heerhugowaard, Loodgieter Zeist, Loodgieter Amstelveen, Loodgieter Nieuwegein, Loodgieter Leiden, Loodgieter Almere, Loodgieter Hilversum, Loodgieter Bussum, Loodgieter Naarden, Loodgieter Weesp, Vodoinstalater Zagreb, Loodgieter Huizen, Loodgieter Den Haag, Loodgieter Dordrecht, Loodgieter Spijkenisse

Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

030 207 3096

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Utrecht

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Utrecht